Vi bruger Cookies!     

         
 X     
huskeren                                      DER VAR ENGANG!!!!

 

Jeg har været medlem i HUSKEREN næsten lige fra Lissi startede foreningen op. Dengang var meningen med foreningen, at den skulle være et sted, hvor alle følte sig velkommen og vi alle kunne tale og hygge os sammen. Vi hilste med hånd til alle når vi kom og ligeledes når vi gik. Det syntes medlemmerne var rigtig rart. Flere udtalte, at de havde prøvet andre foreninger, men aldrig følt sig så velkommen som i HUSKEREN, Hos os var der ikke noget der hed kliker. Man følte sig velkommen af alle og alle talte sammen.Man satte sig hvor der var en ledig stol og hyggede med dem som sad i nærheden, eller man gik, hvis man kunne det, rundt og sludrede med alle.

MEN-MEN!!!! Med resten af dette lille indlæg, risikerer jeg at blive upopulær, men jeg er skiftevis ked af det og engang imellem vred. Når jeg ser hvordan det er blevet i dag. Der er rigtig mange af jer, som ikke kan sidde andre steder eller sammen med andre end lige nogen bestemte. Det er blevet sådan, at man mener at have reserveret en ganske bestemt plads om mandagen. Så vidt jeg ved, er der ikke navn på nogen af stolene. Kommer der nye, siger man ikke, at vedkommende ikke må sætte sig, for der skal en anden sidde. En undtagelse er personer i kørestol, de skal selvfølgelig sidde så ikke hele forsamlingen skal rejse sig, hvis de skal ud.

Ja det var nok et surt opstød, men jeg kan jo lide jer alle og taler også med alle. Og sådan skulle alle nye medlemmer jo også gerne kunne føle sig velkommen af os alle.

Med håbet om i vil være med til at foreningen HUSKEREN kan fungere i den ånd, den er startet. (Jeg ved godt man ikke skal være modstander af nye tiltag, men det er altså ikke alt nyt der er godt). Håber på jeres forståelse af dette indlæg

                                                                                     Gerly

 

 

 

Pip fra et menigt medlem

At "HUSKEREN" er en populær forening, fornemmer man med det samme, når man træder ind ad døren i Pakhuset om mandagen. Der er rigtig mange dejlige mennesker og rigtig god stemning, uanset hvilke aktiviteter der er på programmet. Fra vi første dag kom i "HUSKEREN" har vi følt os som en del af fællesskabet. Det skyldes ikke mindst bestyrelsen der gør et enormt stykke arbejde for at vi alle kan føle os godt tilpas, de tager hånd om alle, mærker enhvers behov for assistance og er altid på pletten. Alt fungerer ned til mindste detalje, "alt er timet og tilrettelagt" som Egon Olsen ville sige. Dette motto lever bestyrelsen fuldstændig op til. Sker der noget uforudset, (busser der er i stykker osv.) klarer bestyrelsen også det.

Den samme bestyrelse laver samtidig et stort stykke opsøgende arbejde, så nye mennesker i samme situation kan få samme oplevelser som os, at et godt fællesskab med ligestillede, giver dejlige oplevelser, nye impulser til at komme videre.

Det er ikke altid vi tænker på, at der ligger et enormt stykke forarbejde i hvert møde, for at vi menige medlemmer kan sætte os til et altid pænt/festligt dækket bord, læne os tilbage i stolene og nyde hinandens selskab og det der er på programmet. Kaffen/maden bliver serveret af en altid oplagt bestyrelse. Uden deres initiativer og store arbejde, havde vi været en masse dejlige oplevelser fattigere. Stor tak til bestyrelsen for jeres altid utrættelige arbejde.

Fra et menigt medlem

 

Kære "HUSKEREN"

Glædeligt Nytår, og en stor tak for den flotte julefrokost, det smagte fandeme godt. Der er nogle der har lavet et stort og flot stykke arbejde, og det vil vi takke jer for og det vil vi huske jer for.

Kærlig hilsen Asger

 


Opdateret 19/08/2016

Besøg  
064391