Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Bestyrelsen 

JULEFROKOST DEN 12.DECEMBER 2016

En skøn julefrokost med en masse skønne mennesker. Vi fik som sædvanlig en masse hjemmelavede specialiteter og der var også lækker vegetarmad. Stort tag selv bord: Bidesild, marinerede sild, kryddersild, stegte sild i eddike, æg, tomat, , karrysalat, sylte, blodpølse, lun leverpostej med bacon, champignon og agurker, agurkesalat, laks, røget ål med røræg, rejer, and, ribbensteg med rødbeder og rødkål, æbleflæsk og til sidst ris a´lamande. Vegetarbordet: Selleribøf, rødbede/kartoffelfrika-       deller med stuvede grønærter og gulerødder. Porretærte, forloren and.Vi blev alle godt mætte og der var en gratis øl, vand eller vin og en snaps til alle fra foreningen.  Der var også mandelgaver. Til sidst blev der udtrukket præmier fra nummeret på menukortet og til sidst til juledekorationerne.
En kæmpe tak til bestyrelsen som gør et kæmpe arbejde for os
Her er lidt billeder fra dagen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julefrokost den 7. december 2015

Så har vi igen været til en skøn julefrokost med rigtig god hjemmelavet mad og en masse dejlige mennesker. Lissi bød velkommen og Gerly sagde at i år måtte vi selv hente drikkevarererne oppe ved bordet, der var en gratis julebryg og snaps til hver eller vin eller sodavand. Så gik vi i gang med at få smagt på meget af al den gode julemad. Menuen bestod af: Bidesild, Marineret sild, Kryddersild med æg, tomat og karrysalat, tarteletter med høns i asparges, lun leverpostej med bacon, champignon og agurker, laks, røget ål med røræg, rejer, and ribbenssteg med rødbeder og rødkål, Æbleflæsk og Ris á l'amande hvor der selvfølgelig var en hel mandel i to af skålene, så der var to der fik mandelgaver

Til vegetarer var der:Æg og tomat, tarteletter med stuvet asparges, grøntsagsbøf, basilikumfrikadeller og filet

På menukortet var et nummer og så var der flere der var heldige at vinde en pakke med hjem, da der blev trukket lod blandt numrene.

Vi sang nogen julesange og hyggede os rigtig godt alle sammen 

Billederne her under illustrerer hvor hyggeligt vi havde det

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beklager at  flere af billederne er så mørke men det var svært da solen stod ind ad vinduerne 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

     


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

 

J


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

 

J

Opdateret 12/12/2016

Besøg  
069459