Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Bestyrelsen

                                                           BANKO

"HUSKEREN" er jo en forening for Afasi- og Apopleksiramte. Dette kan i flere tilfælde medføre, at man mister noget af talen, og enkelte næsten helt så man har svært ved at ytre sig, man kan også miste evnen til at læse eller kende tal. Derfor er det af stor betydning for mange af vores medlemmer, at vi kan arangere et par bankospil om året. Det ville være umuligt for dem at deltage ved et almindeligt bankospil. Der bliver råbt numre op så hurtigt, at var man heldig at kunne følge med, ville man ikke nå at råbe banko, før de næste 2-3 numre var blevet råbt op. Men i "HUSKEREN" stopper vi op og venter hvis det er nødvendigt, og der er helt sikkert en ved siden af, som også holder øje med ens kort.
Derfor er vi meget taknemmelige for den store støtte de handlende i Odsherred giver os i form af gevinster og god modtagelse, når vi kommer. Det er rigtig flotte gevinster vi kan byde på. Skulle vi selv ud og købe ind, ville der ikke bliver så mange og store gevinster. Og vores kasserer nyder, at han kun skal have penge ind og der ikke også er udgifter.
Så er der altid til noget andet sjov, der er jo andre ting, som medlemmerne er udelukket fra, vi har også lavet nogle kort med store tal for dem, der ikke har det unge syn længere.

                                                                                        Hilsen Gerly


Besøg  
069459