Vi bruger Cookies!     

         
 X     
huskerenMandag den 27. februar 2017

Så blev der holdt fastelavn i Huskeren. Der blev slået katten af tønden og alle havde hatte på. Der var appelsiner og slik til alle. Sonja blev kattekonge og Poul kattedronning de blev begavet med en flaske vin hver. Så var der kaffe/te og fastelavnsboller. Der blev også spillet banditspil Da jeg kom lidt sent blev det ikke til billeder af de udklædte 

 

Sonja og Poul 

 

Så er bordet ved at blive dækket s

Mandag den 3. marts 2014

holdt vi fastelavn i Huskeren. Da det var den første mandag i måneden, skulle vi ellers have haft fællesspisning, men Nina har altid så mange gode ideer, så i stedet for at få varm middag, blev fastelavn og spisning forenet.
Først slog vi katten af tønden, pyntet med hatte som vi plejer denne dag.
Et festligt fastelavnsbord ventede, da katten var banket af tønden. Og så stod det ellers på et par stykker smørrebrød og derefter kaffe med festlige fastelavnsboller pyntet med grøn, blå og rød glasur.
Se sådan fik vi både slået katten af tønden, mad og kaffe med fastelavnsboller.

                                                                                     Hilsen Gerly og Svend

 

 

 

 

Mandag den 14. marts 2013

Her afholdte vi vores årlige fastelavn, hvor alle stille med hat. Dette er nogle vi har samlet og fra tidligere nytår, og så bliver de gemt til afbenyttelse ved denne lejlighed.  Vi slår slåer katten af tønden, og jeg skal love for at der bliver lagt kræfter i. Også i år måtte Katten ud, den havde heldigvis forvandlet sig til mandariner og chokolade. Da vi havde slået tønden til pindebrænde, og fået kåret dette års Kattekonge og Dronning, var der kaffe og te med nybagte fastelavnsboller, med glasur i mange glade farver. Endnu er god og hyggelig mandag i selskab med gode venner i ”HUSKEREN"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Opdateret 27/02/2017

Besøg  
069459