Vi bruger Cookies!     

         
 X     
huskerenSiden sidste blad har vi desværre måtte tage afsked med 2 af vores medlemmer. Først med Åse Hartig, som var et meget kreativt menneske. Ved hendes bisættelse fik vi et lille digt udleveret, som jeg synes i alle skal have lov til at læse
DØGNFLUENENLILL
ESKABNINGIUNIVE
RSETSOM BLIVER TI
LOGFORGÅRPÅEEN
ENESTESVIMLENDE
TURRUNDTMEDKL
ODENSÅUBETYDEL
IGOGDOGRUMMEN
DEDETUFATTELIGE
            Åse Hartig

I oktober tog vi afsked med Annelise Sjøgren. Annelise var meget dårlig og vi så desværre ikke så meget til hende det sidste år, her i foreningen. Der var nogle, der besøgte hende derhjemme. Den 2. oktober blev Annelise 80 år og dagen efter døde hun. Annelise var glad for at komme i foreningen "HUSKEREN", som betød så meget for hende, at hun har efterladt et flot beløb til glæde for alle medlemmer              

ÆRE VÆRE DERES MINDE    

 

MINDEORD FRA "HUSKEREN"

 

Lis Løve Jørgensen sov stille ind den 11-2-2014

 

Huskeren har mistet en kær og værdifuld person.

Lis på 93 år ... blev aldrig "gammel" ... kun på papiret ... men i sindet var hun ung. Havde en livskraft der var smittende og som vi alle i Huskeren nød godt af. Man følte sig i godt selskab sammen med hende ... Hun var levende ... hyggelig ... og spændende at være sammen med, hun øste meget gerne ud af sin store viden og klogskab, havde altid noget godt at bidrage med i vores forsamling. Lis har ofte beriget os med sine fortællinger og oplevelser fra et rigt liv.

Uanset hvem man var ...  eller hvor man var ... havde Lis altid overskud og kunne rumme os alle sammen. At Lis var meget afholdt ... fik vi et billede af ...de sidste par måneder ... når vi så de mange besøgende ... der altid var omkring hende ... den sin sidste tid. Rigtig mange havde behov for at vise ... de holdt af hende ... for det hun havde betydet for deres liv. Lis er ikke fysisk iblandt os mere ... men mindet om et stærkt og smukt menneske vil leve videre i vores bevidsthed. Og hun vil bestandig være et forbillede på at livet kan leves rigt og fuldt ud trods høj alder.       

Huskeren har mistet et kært og meget afholdt medlem.  

Hanne

 

 

 

 

Et mindeord

Ved Asgers båre i Gørlevhallen den 30. juni 2013, blev der afholdt en mindehøjtidelighed, hvor hans 2 døtre fortalte om deres opvækst og mindes de dejlige timer sammen med den far, som de nu tog afsked med sammen med Inger og Familien. En varm og dejlig oplevelse at være med til. Vi mindes dig med glæde.

Ære være Asgers Minde.


Opdateret 12/12/2016

Besøg  
069459