Vi bruger Cookies!     

         
 X     
huskerenSuper Sct. Hans aften i Nordgårds hallen.


Ca. 30 af ”HUSKERENS” medlemmer var mødt op i Nordgårds Hallen, hvor vi havde en flot Sankt Hans aften. Vi mødtes allerede kl. 16.00,. Her startede vi med lidt svalt og fugtigt, så vi fik skyllet halsen igennem, inden middagen. Denne bestod af Indisk buffet,. Værten kom ind og bød os velkommen og fortalte hvad alle de herlige ting på buffetet bestod af samt hvor stærkt af krydderier de forskellige retter var. Hertil fik vi da også vin eller vand efter eget ønske.

Da vi havde fået hvad vi kunne spise, (og lidt til, ihvert fald hvad angår mig selv), Blev der serveret kaffe med nybagte marcipanhorn. Alt imedens vi nød disse lækkerier, sang vi et par sommersange, til Pouls harmonikasil.

Da vi havde sundet os og maden faldet på plads, var det tid at trække ud for at tænde bålet. Benny og Lissi havde taget det lille bålfad med, Nina sørget for en sød lille heks. Her sang vi midsommervisen og et par andre sommersange, bl. a. Der er et yndigt land, ja her måtte alle som kunne, op og st. (Dejligt).

Og her skete det som ofte sker på en Sankt Hans aften - det begyndte at regne og tordne -.


Hilsen Gerly og Svend


                                                Sct. Hans aften på Restaurant Kattegat 2015

Så har vi igen været til en skøn Sct. Hans aften i Huskeren. Denne gang var det på Restaurant Kattegat. Vi mødtes kl. 16 hvor vi sad ude og nød solen og havde den skønneste udsigt ud over vandet. Vi gik ind og fik sat os ved bordene og fik rigtig snakket. Der var buffet med alt hvad du kunne ønske ( kan anbefale jer at spise der), håber i kan se på billederne noget af al den gode mad vi fik. Der var rød- og hvidvin til eller vand hvis man ønskede det. Vi sluttede af med kaffe og æblekage. Sangbøgerne kom frem og vi fik sunget en masse skønne sange. Igen en dejlig dag/aften i gode venners lag. Se billederne her under 

 

 

 

 

  Sct. Hans aften på Restaurant Paparazzi 2014

 Vi har igen været til en skøn Sct. Hans aften i Nykøbing på Restaurant Paparazzi. Vi startede kl. 16.00 hvor vi sad inde i restauranten, hvor vi rigtig fik snakket. Derefter fik vi serveret en forret, vi kunne vælge mellem tomatsuppe, parmaskinke eller rejecocktail. Hovedretten var enten entrecotes,  schnitzel eller pizza og til sidst pandekager med is. Det smagte skønt, alle var godt mætte. Derefter kunne man vælge mellem irsk kaffe eller almindelig kaffe. Under hele middagen spillede Jørgen for os.
Så blev det tid til at gå ud og få tændt bålet og få heksen sendt afsted. Der blev sunget Vi elsker vort land hvor alle sang med
En rigtig dejlig dag med en masse søde mennesker 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 

Opdateret 26/08/2016

Besøg  
069459